Developer Hub » Vacatures plaatsen via XML

Vacatures plaatsen op Uitzendbureau.nl via XML

Waarom zo'n koppeling?

Hoe werkt het?

Je (web)developer voegt een bestandje toe aan jullie website, waarin alle vacatures staan die op Uitzendbureau.nl geplaatst moeten worden. Dit bestand haalt de actuele vacatures uit jullie database, en toont de vacatures in XML-formaat op een webadres. Uitzendbureau.nl leest dit bestand regelmatig uit, waarbij jullie vacatures op Uitzendbureau.nl worden bijgewerkt.

Hoe wordt het gemaakt?

Je zult wat tijd moeten investeren van je developer om de koppeling in te richten. Doorgaans is daar zo'n 2 tot 4 uur voor nodig, maar dit verschilt per situatie. Je kunt het beste even navraag doen bij het bedrijf of de persoon die de XML-feed zal gaan maken.

Wil je ervoor zorgen dat dit XML-bestand niet voor iedereen toegankelijk is? Vraag je developer dan om deze authorisatie te implementeren.

De developer zal de XML-feed bouwen op basis van onze documentatie. De developer kan daar ook controleren of de XML voldoet aan onze eisen. Als dat het geval is, kan de developer de nieuwe XML-feed bij ons aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat deze in gebruik wordt genomen.

Aan de slag!